Iskoristite našu „Black Friday“ ponudu

Početna » Članci » Iskoristite našu „Black Friday“ ponudu

Oklop kao i sve velike kompanije širom svijeta svojim posjetiocima nudi najbolju ponudu do sada. Tako da u narednom periodu dokle ova akcija traje moći ćete da zakupite naše usluge po veoma niskim cijenama.

Od danas je moguće da registrujete domen .COM za samo 6€ umesto 11€ kolika je zapravo bila cijena. I to nije sve, novo u našoj ponudi je i .XYZ domena po cijeni od samo 1.50€ na godinu dana. Zar to nije sjajno? Domene najvećeg levela na godišnjem novou. Ukoliko već nemate sajt sada je vrijeme da pokrenete svoj internet biznis i pritom uštedite svoj novac.

Nismo još završili sačekajte!

Mi ne nudimo samo jeftinu registraciju domena, već tu je i naš pouzdan web hosting i Promotivni kod: PAYPAL gde možete da ostvarite popust na sve naše hosting pakete 10% u znak našeg uvođenja plaćanja naših usluga putem PayPal sistema. Tako da od sada možete svojom Visa ili Master karticom da vršite kupovinu.

I to nije sve sa Promotivnim kodom: OKLOP ostvarite popust od čak 50% na Poslovni paket, dobijate neograničen hosting i domen po želji u pola cijene.

Ostavite odgovor