Domeni po niskoj ceni

Početna » Članci » Domeni po niskoj ceni

Oklop vam nudi domene po veoma niskim cijenama, nad domenima imate potpunu kontrolu iz našeg korisničkog panela. Cijene domena se često mijenjaju i mi se upravljamo sa sveckim registrantima koji nam nude promotivne cijene, koje mi posle nudimo vama.

Akcija registracije domena

Često kod nas možete iskoristiti akcije, trenutna u toku je domen .COM po cijeni od 6€ na godinu dana. Ovo je idealna ponuda da registrujete željeni domen, a pritom da vas ne košta mnogo.

Jeftiniji od GoDaddy

GoDaddy koji je jedan od najvećih registranata ne nudi ponudu koju mi nudimo vama što možete videti na slici ispod:
GoDaddy
kod kojih je registracija domena čak 7.99€ na godinu dana.

Najbolja ponuda domena

Još bi izdvojili trenutno najbolju ponudu do sada, a to je domen .XYZ po cijeno od 1.5€, idealna cijena za domen najvišeg levela. Koliko je ovaj domen popularan govori vam to da je Google registrovao abc.xyz za projekat Alphabet.

Vi ste vlasnik svog domena

Jako bitno je to da vi vaš domen po isteku možete uvek da prenesete kod nekog drugog registranta. Po vašem zahtjevu mi vam šaljemo EPP kod, i dajemo dozvolu bez ikakve naknade ili bilo kakvih uslova da vi svoj domen prenesete gde god vi želite. Ovo je jako bitno da navedemo, kako bi znali da ste kod nas samo vi vlasnik vašeg domena. Ono što treba da znate jeste da kad kupite domen kod nas, ostavite validnu email adresu jer naš sistem automacki šaje mejlove mjesec dana pre isteka domena kako bi imali mogućnost da odlučite da li želite domen kod nas da obnovite ili preselite negde drugo. Morate ovo da pratite, jer kad domen uđe u fazu isteka nemamo mogućnost da ga obnovimo, niti da vam damo mogućnost da ga preselite zbog isteka.

Ostavite odgovor