Koji Web Hosting u Crnoj Gori izabrati

Ukoliko ste u potrazi za hosting uslugama na kojem ćete smestiti vašu internet stranicu, onda je najbolje da imate direktan uvid u to, koje kompanije kod nas su ozbiljne i mogu vam pruziti kvalitetne usluge. Većina ljudi se opredeljuje za neke kompanije zbog povoljnije cijene, naš savjet je da ne gledate cijenu kada je u pitanju kvalitet hosting usluga koje neka kompanija nudi. Iz prostog razloga što vaš internet biznis i stranica zavise od njih.

Pre početka kupovine pošaljite mejl hosting provajderu čije usluge planirate da koristite, kako bi proverili da li je njihova podrška aktivna. Jer u slučaju problema rada vaše stranice da znate da možete očekivati pomoć od njih u vrlo kratkom vremenskom roku. Takođe proverite i da li kompanija nudi kontakt broj, što je takođe jako bitno mada i ne igra ulogu jer većina njih ne može putem telefona da rešava probleme pa zato i ne nudi takav vid pomoći.

U Crnoj Gori se pojavio popriličan broj firmi koje nude hosting usluge. Većina njih skoro svi, pa čak i mi, zakupljujemo servere u kod stranih poznatih firmi. Mane su te da može da se dogodi problem u radu servisa i da mi ne možemo da djelujemo odmah, već to rade zaposleni u njihovim data centrima. Ono na čem bi upozorili ljude jeste da pazljivo odaberu hosting iz razloga što mnoge firme koriste od veoma loših stranih kompanija usluge zbog njihove povoljnije cijene.

Hosting provajderi u Crnoj Gori:

Menet.me njih bi trebali da uzmete u obzir, jer iza njih stoji kompanija Domain.me koja je glavni registar .me domena.
WebCGTeam.com treba zaobilazit jer im je primarni biznis izrada sajtova, a u stanju nisu bili ni sebi odradit stranicu u čem se i sami možete uverit, paketi su im loši i preskupi.
VebSajt.me koriste Afterburner2 Joomla šablon koji možete pogledati ovde!
ITMontenegro.com paketi ispod konkurencije, jedino što bi imali zamerku na njihove web dizajn usluge što se njihovog sajta konkretno tiče.
Kristijan-Solutions.com veoma skupi hosting paketi njih bi trebali zaobići i potražiti neko realnije rešenje.
MavricNetworks.com povoljni hosting paketi, koriste šablon The7 koji možete pogledati ovde! dalje ne bi komentarisali i ulazili u to da li je legalno kupljen ili preuzet sa warez sajta to sami procijenite jer se bave izradom sajtova i prodaju klijentima teme sa themeforest. Eto šta zna da se desi u tom slučaju http://i.pics.rs/43HaX

Lista će biti blagovremeno ažurirana.

Copyright © 2018 Oklop. Sva prava zadržana.

%d bloggers like this: