Najbolji Hosting u Crnoj Gori

Početna » Članci » Najbolji Hosting u Crnoj Gori

Ukoliko tražite najboljim hosting provajder, mi ćemo vam kroz par koraka pomoći da odaberete Oklop. Mi za sebe ne mislimo da smo najbolji, ali da pružamo najstabilniji server našim klijentima, DA. Pored naših usluga mi korisnicima obezbeđujemo tehničku podršku, bazu znanja i forum na kojem možete postaviti pitanja.

Zašto bi izabrali Oklop?


Mi smo od 2008 godine aktivni u ovom poslu, to možemo potvrditi domenom ch1zra.com koji se od tada nalazi na našim serverima. Posle tri godine pokrenuli smo novu domenu i započeli našu priču na oklop.me i od tada su naši serveri neprestano dostupni.

Po čemu se razlikujemo od drugih?


Ako već konkretno želite neku razliku, mi sve činimo za svoje klijente, čak i poklanjamo besplatno domene koje mi finansiramo. Na našem forumu možete dobiti vrijedne nagrade, učestvujemo u raznim humanitarnim akcijama itd.

Da li su naše cijene povoljne?


Mi sa sigurnošću možemo reći da smo najpovoljniji hosting provajder u Crnoj Gori pa čak i u Srbiji. Mi vam pružamo neograničene hosting pakete po veoma niskim cijenama, to može čak da vam potvrdi pizzeriario.me koji na našem serveru ima ogroman broj podataka.

Ukoliko niste zadovoljni našim odgovorima, poslušajte Google:

najbolji hosting u crnoj gori

Ostavite odgovor