Neograničen broj e-mail adresa

Imate veliki broj zaposlenih ljudi u svojoj firmi i potreban vam je veliki broj email adresa za svakog od njih. Onda ste na pravom mestu mi vam nudimo tu uslugu, i svakom od njih možete da postavite neograničen broj prostora, ukoliko se opredelite za naš Privatni ili Poslovni hosting paket.

Uz cPanel (korisnički panel) koji dobijate kupovinom naših paketa, vi na vrlo jednostavan način možete da kreirate željenu email adresu vašeg domena. Mi ćemo vam kroz jedan slikoviti primer objasniti kako da to izvedete.

Prvo što je potrebno jeste da ste već korisnik nekog od navedenih hosting paketa. Otvorite stranicu www.oklop.me/cpanel unesite vaše korisničko ime i lozinku koju ste dobili od nas mejlom posle naručivanja hosting paketa. Kada se uspešno logujete na cPanel odaberite Email Accounts

Mail

na sledećoj stranici unesite željeni mejl koji želite da dodelite vašem domenu.
Email Accounts

Kao što možete primetiti email koji smo kreirali je info@oklop.me i dodelili smo mu neograničeg prostor. Ispod možete da vidite kreirane mejlove
Account @ Domain

Možete koristiti ove mejl adrese putem nekog klijenta ili jednostavno putem našeg Webmail, na adresi www.oklop.me/webmail gde ‘ete uku’ati kreiranu email adresu i lozinku.

Ostavi komentar

Copyright © 2021 Oklop. Sva prava zadržana.

%d bloggers like this: