O Nama

„Oklop.me“, vam pruža usluge Registracije domena kao i Hosting servise svim fizičkim i pravnim licima. Naša misija je da vam pomognemo da zakupite najbolje Hosting usluge kod najboljih stranih kompanija kao što su NameCheap, Unlimited Web Hosting, GoDaddy i mnogi drugi, pritom ne naplacujemo vam uslugu.

Oklop zakupljuje umjesto vas usluge kod stranih kompanija po mnogo nižim cijenama te se serveri nalaze u Velikoj Britaniji. Ono što nas izdvaja od drugih jeste što vam istog dana obezbeđujemo željene usluge.

– Cilj

Naš cilj je da pomognemo i uputimo sve one koji žele da pokrenu web stranicu kao što je lični blog, forum ili neku web aplikaciju, a nemaju znanja kako da to učine. Napravili smo za vas i bazu znanja gdje možete pronaći razna korisna uputstva, kako da kreirate email i druga korisna web znanja.

– Budućnost

Odlučili smo da dopunimo ponudu te ćemo korisnicima nuditi VPS servere od DigitalOcean i Vultr kao i podešavanje istog na NGINX ili Apache sa našom podrškom. Ovim ćemo vam obezbijediti mnogo brži rad vaših stranica. Cilj nam je da korisnicima približimo ovu uslugu kako bi vremenom prebacili poslovanje isključivo na VPS usluge.

Copyright © 2020 Oklop. Sva prava zadržana.