Oklop dominira na Google pretragama

Ovom prilikom bi se pohvalili da nas Google voli i da se naš sajt trenutno najbolje pozicionira u Crnoj Gori na razne riječi kao što su, Registracija .me domena, Web Hosting u Crnoj Gori i mnogim drugim riječima vezanih za hosting provajdera.

Za ovo su najviše zaslužni naši korisnici koji nam često sugerišu kako da unapredimo naše poslovanje i ovom prilikom bi se zahvalili i našem klijentu Zeković Nedžibu koji se trudi da zajedno sa nama testira nove tehnologije i da predloge za poboljšanje naših usluga. Ovo je bila presudna godina gde smo razmišljali da prepustimo posao nekom drugom, jer jednostavno prezauzeti smo nekih drugim projektima koje vodimo i nismo bili u mogućnosti da se u potpunosti posvetimo ovom projektu.

Sada kada smo se oslobodili većine svojih projekta, u narednoj godini konačno možemo ozbiljnije da se pozabavimo Oklopom, očekujte da uskoro budemo prvi na Google za Najbolji Hosting. Ovo je naš novi cilj koji planiramo da ispunimo do sredine 2016 godine, tako da ukoliko čitate ovo i posjedujete blog, a spremni ste za saradnju kontaktirajte nas, dajte nam vašu ponudu za članak koji će voditi ka nama.

Ostavi komentar

Copyright © 2020 Oklop. Sva prava zadržana.

%d bloggers like this: