Registracija .me domena

Početna » Registracija .me domena

Zašto .me?


.me domen predstavlja pravi internet fenomen jer ima nezaboravno značenje i neograničen broj mogućih reči. Internet domen sa .me ekstenzijom daje lični pečat i prepoznatljivost, i pravi je izbor za lične prezentacije, blog ili multimedijalni sadržaj. Veliki potencijal .me domena prepoznat je na internetu od samog trenutka pokretanja ovog nacionalnog domena Crne Gore. Početne visoke cene registracije vremenom su se izjednačile sa cenama ostalih domena. Oklop kao registar domena svim zainteresovanim klijentima omogućuje proveru, proces registracije .me domena.

Pozicioniranje .me domena


Registar .me domena pokušava da pozicionira ovaj domen kao globalni zbog njegovog značena na engleskom jeziku (me = ja). Očekuju da će biti korišćen za lične i poslovne veb prezentacije i da će biti veoma privlačan marketinški alat širom sveta, na početku za prezentacije na engleskom jeziku, a kasnije i globalno prihvaćen kao jedan od najzastupljenijih domena.

Cijena .me domena


TLD Min. godina Registracija Transfer Obnova
.me 1 8.00 EUR 20.00 EUR 20.00 EUR

Registrujte .me domen


www.

Treba vam izrada sajta?

Mi vam nudimo izradu CMS web sajta, sa hosting paketom i .ME domenom po želji. Vaš sajt će biti prilagođen svim uređajima.

Čitaj više