Treba vam web hosting i domen?

U potrazi ste za hostingom i domenom jer želite da kao i većina nas imate svoj sajt. Na internetu ćete naići na većinu njih koji vam mogu ponuditi ove usluge, ali Vi njih nećete odabrati ako nas budete pažljivo pratili.

Besplatan hosting nalog

Odaćemo vam jednu tajnu koju do sad verovatno niste znali, mi vam nudimo besplatan hosting. Sada se sigurno pitate kako besplatan kad ga mi naplaćujemo. Lako 15 dana probnog hosting naloga možete uvek da dobijete od nas, sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate, posle tog probnog perioda vi možete da nastavite sa korišćenjem naših usluga, ili jednostavno da odustanete i potražite rešenje negde drugo.

Besplatna registracija domena

Naravno to nije sve mi nudimo i besplatnu registraciju domena, sve što vam treba jeste da se opredelite za naš Poslovni paket. I uživate u neograničenom rešenju, ne morate da brinete koliko ćete slika postaviti na vašem sajtu, ili nekih drugih dozvoljenih fajlova. Takođe ovom prilikom možete da iskoristite promotivni kod OKLOP koji važi do 29.112015 i ostvarite popust od 50% na navedeni paket.

Besplatna tehnička podrška

Za ljude kojima je ovo novina i ne razumeju se u hosting i domen, mi smo uvek tu da pomogemo. Zato nemojte oklijevati postavite nam pitanje putem naše tiket podrške i neko od naših ljudi će vam izaći u susret.

Ostavi komentar

Copyright © 2020 Oklop. Sva prava zadržana.

%d bloggers like this: