Joomla Hosting

Početna » Joomla Hosting

Ljudi su uvijek u potrazi za jednostavnim načinom organizovanja i upravljanja sadržajem njihovog sajta. Joomla je jedan od najpopularnijih sistema za upravljanjem sadržajem, koji vam omogućava izradu web sajtova i moćnih web aplikacija. Mnogi aspekti uključujući i jednostavnost upotrebe i mogućnost nadogradnje, čine da je Joomla najpopularniji softver za izradu sajtova.

Šta vam nudimo?


99.9% garantovana dostupnost

Nudimo vam zagarantovanu dostupnost vaše internet prezentacije sem u slučaju održavanja servera.

24/7 tehnična podrška

Ono što nas izdvaja od drugih je i uvek dostupna tehnička podrška, neprekidno u službi svojih korisnika.

Besplatan domen

Ukoliko ste se odlučili za naš Poslovni paket dobićete besplatan domen po želji u trajanju od godinu dana.

cPanel (korisnički panel)

Svi paketi dolaze sa zadnjom verzijom popularnog cPanel-a koji omogućavama da lakše uradite mnoge stvari kao što je upravljanje Email nalozima i MySQL bazama podataka.

Instalacija jednim klikom

Naši hosting paketi vam nude Softaculous uz pomoć koga možete u jednom koraku da instalirati 300+ popularnih CMS programa kao što su WordPress, Joomla, Drupal i mnogi drugi.

SiteBuilder

Kreiranje sajta nikada nije bilo ovako lako. Ne morate biti web dizajner ili programer. Putem RVSiteBuilder odaberite šablon i prilagodite ga vašim potrebama. Stvoriti divan sajt za nekoliko minuta!

Treba vam izrada sajta?

Mi vam nudimo izradu CMS web sajta, sa hosting paketom i .ME domenom po želji. Vaš sajt će biti prilagođen svim uređajima.

Čitaj više