Pravila o privatnosti

Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila kako biste bolje razumeli naš pristup privatnosti.

Prikupljanje informacija:

Prilikom registracije domena ili pružanja usluga web hostinga, možemo od vas tražiti da nam dostavite određene lične podatke, kao što su vaše ime, adresa, adresa e-pošte, broj telefona i informacije o plaćanju. Takođe prikupljamo tehničke informacije o vašem korišćenju naših usluga.

Korišćenje informacija:

Koristimo prikupljene informacije da bismo vam omogućili pristup našim uslugama, pružili vam podršku, izvršili plaćanja i poboljšali korisničko iskustvo. Takođe možemo da koristimo vaše podatke da bismo komunicirali sa vama o statusu vašeg naloga, vijestima ili ponudama.

Deljenje informacija:

Vaši podaci se neće prodavati, iznajmljivati ili deliti sa trećim licima bez vašeg pristanka, osim u slučajevima kada je to neophodno za pružanje usluga, zaštitu naših interesa ili u skladu sa zakonskim obavezama.

Sigurnost podataka:

Oklop sprovodi odgovarajuće tehničke i organizacijone mere kako bi obezbedio sigurnost vaših informacija od neovlašćenog pristupa, gubitka ili zloupotrebe. Vaši podaci se čuvaju na bezbednim serverima i zaštićeni su šifrovanjem.

Pristup i ispravke:

Imate pravo da pristupite svojim ličnim podacima koje držimo i zatražite ispravke ako su netačni. Takođe imate pravo da zahtevate brisanje vaših podataka pod određenim uslovima.

Kolačići i tehničke informacije:

Koristimo kolačiće i slične tehnologije da bismo poboljšali funkcionalnost naših usluga i analizirali upotrebu. Ove informacije nam pomažu da prilagodimo korisničko iskustvo i bolje razumijemo kako naši korisnici koriste naše usluge.

Promene Politike privatnosti:

Politika privatnosti se može s vremena na vreme ažurirati kako bi odražavala promjene u zakonu i našim uslugama. Ažuriranja će biti objavljena na našem sajtu i preporučujemo vam da ih redovno pregledate.

Ako imate dodatnih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte. Vaša privatnost nam je veoma važna i drago nam je što ste izabrali Oklop kao svog partnera za web hosting i registraciju domena.