WordPress Hosting

Brz, siguran WordPress hosting

Bez obzira da li WordPress pokreće vaš blog, web prodavnicu ili web lokaciju kompanije, naš WordPress hosting je u potpunosti optimizovan za najveću brzinu i pouzdanost.

WordPress Start

3€

WordPress Plus

6€

Karakteristike WordPress Hostinga

WordPress hosting je vrsta web hostinga, ali nudi različite funkcije i opcije od običnog web hostinga.

WordPress optimizovan

Hostujte svoju WordPress lokaciju na platformi dizajniranoj i optimizovanoj za WordPress. Kombinacija najnovijeg PHP-a, OPcache-a, Gzip-a i SSD-a čini web stranice munjevito brze.

Instalacije jednim klikom

Toliko je lako instalirati WordPress da je potreban samo jedan klik. Vaš neverovatan blog ili web lokacija će biti u funkciji za nekoliko minuta.

WordPress Staging

Programeri WordPress-a mogu lako da kreiraju neograničen broj klonova vaše postojeće web lokacije kako bi testirali promene tema i dodataka; bez uticaja na vašu web lokaciju uživo.

Dnevne rezervne kopije

Svakodnevno pravimo rezervne kopije svega koristeći JetBackup – uključujući datoteke i baze podataka. Redovnim pravljenjem rezervnih kopija možete osigurati da su vaši podaci bezbedni i zaštićeni.

Besplatni SSL sertifikati

Besplatni Let’s Encrypt SSL sertifikat dodaje bezbednosne i SEO prednosti tako što uvek usmerava vašu web lokaciju na HTTPS.

Usluga E-pošte

Kreirajte neograničene naloge e-pošte da biste svojoj web lokaciji i adresi e-pošte dali profesionalni dodir kakav su uvijek zasluživali.

20% POPUSTA

Iskoristite promotivni kod i ostvarite popust od čak 20% na sve naše Web Hosting pakete.