Transfer domena

Prenesite vaš domen na Oklop i uštedite na obnavljanje. Na većini domena dobićete dodatnu godinu tokom procesa prenosa.

Unesite domen koji želite da prebacite k nama:

.me domen

.me domen predstavlja pravi internet fenomen jer ima nezaboravno značenje i neograničen broj mogućih reči. Internet domen sa .me ekstenzijom daje lični pečat i prepoznatljivost, i pravi je izbor za lične prezentacije, blog ili multimedijalni sadržaj. Veliki potencijal .me domena prepoznat je na internetu od samog trenutka pokretanja ovog nacionalnog domena Crne Gore. Početne visoke cene registracije vremenom su se izjednačile sa cenama ostalih domena. Oklop kao registar domena svim zainteresovanim klijentima omogućuje proveru, proces registracije .me domena.

.com domen

.com je generički internet domen (gTLD) koji se koristi na Internet Domain name system-u. Jedan je od originalnih najviših Internet. Ustanovljen je u januaru 1985. i prerastao je u najupotrebljivaniji najviši Internet domen. U početku, njime je upravljalo Ministarstvo odbrane Sjedinjenih Američkih Država.

.net domen

Jedan od originalnih domena, .net je bila namenjena licima u oblasti mrežnih tehnologija i infrastrukture. Ne postoje ograničenja, a svako može da ga registruje.

Kada prebacite svoj domen na Oklop, dobijate nisku cenu, odličnu uslugu i besplatnu zaštitu privatnosti. Vi ćete zadržati preostalo vreme registracije domena, i u većini slučajeva dobićete još godinu dana.

Cijene transfera

TLD Min. godina Transfer
world .com 1 15.00 EUR
world .net 1 15.00 EUR
world .org 1 15.00 EUR
world .info 1 15.00 EUR
world .biz 1 15.00 EUR
world .mobi 1 17.00 EUR
me .me 1 20.00 EUR
world .bar 1 80.00 EUR

Copyright © 2020 Oklop. Sva prava zadržana.